امامجمعه فارسان گفت: آن نمايندهاى كه زندگى و منش اشرافى دارد، مسلم است كه موقع قانونگذاري رأي دادن به طرحها و لوايح هم همين تفكر و روش را دنبال مى كند كه براى كشور سم است.
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، حجت اسلام محسن ملک پور امامجمعه فارسان در خطبههاي نماز جمعه اين هفته شهر فارسان گفت: يكى از ويژگىهاى مهم و كليدى شهيد مدرس كه باعث مىشد بتواند علىرغم اقليت بودن، با صداى رسا حرف حق خود را بيان و در عمل دنبال كند، شجاعت وى بود.
وي بيان کرد: امروز نمايندگان مجلس با چنين فضايى روبهرو هستند. دشمن با رسانههاى متعدد و متنوعى كه در اختيار دارد سعى در مرعوب كردن افراد دارد، عليه آنها فضاسازى و جنجال مىكند وعدهاي در داخل كشور نيز از سر ناآگاهي و حتى برخى معدود هم آگاهانه و همراه با دشمن، به افراد انقلابى و شجاع برچسب مىزنند و عليه آنها جوسازى مىكنند و درواقع سعى دارند هزينه انقلابى بودن را بالا ببرند.
وي اظهار داشت: در اين ميدان، كسى مرعوب نمى شود كه متكى به منبع لايزال قدرت باشد. نماينده مؤمن، عزت و ذلت را از آن خدا مى داند و هجمه و جنجال دشمنروي او تأثير نمى گذارد. آن روى سكه تهديد، تطميع است. نمايندهاى كه با تکيهبر ايمان، اهل مرعوب شدن نيست، تطميع هم نمى شود. تقوا مانع تطميع است.
اين مجلس است كه با قوانين، براى كشور ريلگذاري مىكند
وي به جايگاه نماينده اشاره داشت و گفت: جايگاه نمايندگى حساس و زمينه براى تطميع فراوان است. نماينده طراز انقلاب اسلامى در نطق و رأي خود، مصالح و منافع مردم و كشور را در نظر مى گيرد و آن را فداى منافع شخصى و جناحى نمى كند. مرعوب تهديد و مجذوب تطميع دشمن شدن براى هرکسي خطرناك است، اما براى نماينده مجلس فاجعهبار است. يك نمونه از عواقب آن در مجلس ششم و همزمان با مذاكرات هسته اى در آن مقطع با سه كشور اروپايى رخ داد. و طرح دادند به نفع دشمن همانگونه كه امام راحل فرمودند: مجلس در رأس امور است. چرا؟ چون اين مجلس است كه با قوانين، براى كشور ريلگذاري مىكند.
حجت السلام والمسلمين ملک پور افزود: مجلس نقشى در امور اجرايى كشور ندارد اما دستگاههاى اجرايى بايد بر اساس قوانين عمل كنند و مرجع اين قانونگذاري مجلس است. جايگاه مجلس منحصر به قانونگذاري نيست و نظارت بر اجراى قوانين و دستگاههاى اجرايى نيز در حوزه اختيارات و وظايف مجلس است. شأن و جايگاه مجلس بهعنوان رأس امور كشور، وابسته به نوع عملكرد خود مجلس است.
وي اظهار داشت: نمايندهاى كه صدها ميليون تومان و حتى گاهى ميلياردى هزينه مى كند تا وارد مجلس شود، در دوره مسؤوليت خود بيش از آنكه به فكر انجام وظايف و مأموريتهاي خود باشد، به فكر جبران آن هزينه هاى كلانى است كه انجام داده است.
وي بيان داشت: ساده زيستى براى مسؤولين كشور حسن و زينت نيست بلكه از واجبات است و ريشه در اعتقادات دينى ما دارد. موضوع خيلى مهم اين است كه جهت قانون به كدام سمت باشد. به نفع ثروتمندان و مرفهين باشد يا از اقشار ضعيف مردم حمايت كند.
وي افزود: آن نمايندهاى كه زندگى و منش اشرافى دارد، مسلم است كه موقع قانونگذاري و رأي دادن به طرحها و لوايح هم همين تفكر و روش را دنبال مىكند كه براى كشور سم است. رأيدهندگان و سازوکارهاي قانونى بايد به شكلى عمل كنند كه خروجى آن نمايندگان سادهزيست و ضد اشرافيت باشد. شفافيت و نظارت قانونى بر مخارج تبليغات نامزدهاى انتخاباتى يكى از اصلىترين راهكارهاى ساختارى در اين زمينه است كه بايد هرچه زودتر مدون، مصوب و اجرايى شود.
انتهاي پيام/590پ